Till dig som är kursledare i STRATEGI

Här får du som är kursledare i STRATEGI aktuell och fortlöpande information om STRATEGI, om kommande kursledarutbildningar samt tillgång till uppdaterat material (Kursledarmanual och Deltagarpärm med mera) för nedladdning med hjälp av lösenord. Här kan du (eller den du uppdrar åt) också beställa färdiga Deltagarpärmar till dina föräldrakurser.

Uppdaterat material för nedladdning

Du som är utbildad kursledare i STRATEGI-programmet kan med hjälp av ditt lösenord ladda ned de senast uppdaterade utgåvorna av Kursledarmanualen och Deltagarpärmen för de båda programversionerna (Barn 4-12 år, respektive Tonår 13-17 år), PowerPoints för visning,  samt olika Hjälpverktyg.

Observera att det endast är tillåtet för dig som är utbildad kursledare i STRATEGI att ladda ner filerna för den programversion du har behörighet för och endast för eget bruk. Om du har behörighet för båda programversionerna använder du samma lösenord för båda. Materialet är upphovsrättsskyddat och det är inte tillåtet att kopiera det till någon annan.

Beställning av Deltagarpärmar

Föräldrapärmen är en viktig komponent i programmet och kan fungera som självhjälpsmaterial för föräldrarna efter det att de gått kursen. Den kan också användas som underlag för fördjupat behandlingsarbete. De broschyrer och andra informationsmaterial som ingår kan användas i andra sammanhang också, dock inte PowerPoint-bilderna. Som kursledare kan du (eller den du uppdrar åt, t.ex. sekreterare/administratör) beställa deltagarpärmar till dina kurser.